Intuitiv Energi Balansering Eskilstuna

Om

Intuitiv Energi Balansering Eskilstuna

Intuitiv Energi Balansering – Den här behandling representerar all min utveckling och min samlad erfarenhet från alla mina behadnlingsformer (TKM, Kraniosakral terapi, NLP-practisioner, Svensk Klassisk Massage, Energi behandling, Coach mm) Den erfarenheten jag har samlat på mig under 23 år som terapeut.

Intuitiv energi balansering är min egen modalitet där jag fysiskt, energetiskt följer din kropps trauman med hjälp av lätt beröring, djup vävnadsmassage, coachning, akupunktur, ljud mm. Jag har en kommunikation med din kropp, ditt energi system, din kropp kommer att ”prata” med mig och tillsamman med dig kommer den få dig tillbaka till ett flöde, rörelse, balans, energi och harmoni!

Jag har en stark kontakt med det fysiska, mentala, energetiska, spirituella, andliga som ständigt finns med under behandlingarna.

Vill du uppleva mer lätthet, rörelse, energi, glädje, kärlek, flöde?

Då är den här behandlingen för dig.

kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar kring intuitiv energi balansering? Tveka inte att kontakta mig.