Om

Coaching Eskilstuna

Coaching –Vill du växa, expandera, känna frihet, kärlek, inspiration, energi, uppleva magi?

Vi tenderar att ganska ofta hamna i stagnation! Vi känner oss fast i våran situation, att det inte finns någon väg ut. Vi vet int HUR vi ska komma vidare, VAD vi behöver göra, vilken VÄG vi ska gå.

Vi blir frustrerade, vi tappar lust, känner ingen energi, inspiration. Vi går in i destruktiva mönster för oss själv, missbruk (alkohol, sex, tv, mat, träning, smärta, dåliga relationer). Vi upplever ofta mycket smärta både fysisk och känslomässig. Det skapar ibland ångest, depression, panikångest.

Det finns en väg ut. DU kan bryta mönstren, du kan få energin att frisättas igen, du kan skapa rörelse igen, få tillbaka inspirationen, kärleken, glädjen, friheten.

Jag jobbar med dig från där du är just nu, jag jobbar intuitivt, i stunden för att guida dig, din kropp, ditt sinne, din energi till ett flöde. Det kan vara via djupa processer, guidade samtal, energiarbete, ibland går vi djupt in i dina omedveten program, ibland fokuserar vi på ditt hjärta, kärlek, ibland pratar vi med ditt inre barn, ibland tittar vi närmare på dina skuggors som hindrar dig. Mitt arbete med dig varierar från tillfälle till tillfälle och utgår alltid från den givna stunden för att skapa dom bästa förutsättningarna för dig att hitta tillbaka till DIG!

Du kan förändra vilken situation du än befinner dig i! Du kan skapa en ny verklighet, ett nytt liv!

Är du redo? Valet är DITT!

Jag är redo!

kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar kring coaching? Tveka inte att kontakta mig.