referenser

Här kan du lämna dina referenser.


Jag kommer till Daniel med diverse mystiska olika krämpor och jag slutar aldrig förvånas att han alltid får mig att må bättre och ser HELA kroppen och alla plan. Han utstrålar en trygghet så att man kan vara mottaglig för alla behandlingar. Man kan fråga honom om nästan vad som helst som berör kroppen och han har alltid svar på frågorna och förslag på vad man kan förbättra och tänka på! Han är bara helt KANON! :) Jag rekommenderar alltid mirakelmannen Daniel varmhjärat till alla vänner, kollegor och bekanta!

Anna

Kloka Daniel löser inte bara upp mina spänningar, utan svarar också på alla hälsofrågor jag har. Härligt att ha en "husläkare" med helhetssyn på kropp och själ!

Annica

Tack och lov att jag hamnade hos Daniel..Jag kom för problem med en fot, den ignorerade han helt. Efter att ha analyserat min puls tog han tag i mina \"verkliga problem\"..som jag inte såg själv längre. Han har fått mej att höja blicken igen, gett mej mer energi, tagit bort mina svåra klimakteribesvär och div. olika små besvär. Dessutom börjar mitt kreativa och lugna jag att vakna till liv tack vare Daniel och hans nålar.

Marianne I

Daniel ger den absolut bästa massagen man kan tänka sig!

Lars Gren

Skönt för både kropp o själ efter en timmes massage av Daniel.

Gunilla Ekman