om

När jag var tonåring väcktes min fascination över kroppen och dess funktioner. Jag sökte och kom in på Axelssons gymnastiska institut som bl a utbildar massageterapeuter. När jag kom hem igen startade jag min praktik Klassisk Massage i Eskilstuna. Nu har jag varit verksam som kroppsterapeut i över 17 år.

Efter fyra år kände jag att jag ville bredda mina kunskaper. Jag började en tre-årig utbildning i Traditionell Kinesisk Medicin (TKM eller TCM på engelska) vid Nei Jing Akademin i Enköping. I utbildningen ingick även studier och praktik i Kina. Det var en lärorik utbildning som utvecklade mig både som person och terapeut.

Idag arbetar jag fortfarande som terapeut, både med massage och akupunktur. Mina kunder är såväl privatpersoner som företag. För att hinna med och ta emot så många som möjligt har jag idag både anställda och inhyrda terapeuter som alla är välutbildade och kan ge kvalificerad behandling.

Jag satsar hela tiden på att utveckla och bredda min verksamhet. I framtiden kommer jag att hålla i en del kursverksamhet och föreläsningar.

Hoppas du finner min hemsida innehållsrik och hittar den information du söker. Förhoppningsvis får du lite mer kunskap om massage och kinesisk medicin. Du är alltid välkommen att kontakta mig för mer information. Ring 016-12 81 16 eller skicka ett mail till info@danielsuurna.se

Vi ses!

Daniel Suurna