estetisk

Denna metod bygger på traditionell kinesisk behandling som under senare år har modifierats i takt med modern tid. I Los Angeles, New York och London är intresset enormt, och nu kommer den till Eskilstuna.

Skönhetsbehandlingar och behandlingar för föryngring och vitalisering, har använts i Kina mycket länge och varit förbehållet priviligerade grupper, inte minst i kejsarens hov. Här i väst har vi nu upptäck detta fantastiska alternativ till att återskapa skönhet utan kirurgiska ingrepp eller injektioner. En helt naturlig ansiktslyftning på ett smärtfritt och mycket effektivt sätt.

Kan det bli mycket bättre?

Akupunktur och kinesisk medicin är en effektiv och säker behandling för att minska åldrandets tecken.

Behandlingen ökar spänsten i musklerna och slätar ut huden i ansiktet och på halsen, samt andra delar av kroppen. Huden blir inte bara slätare utan även mer vital och elastisk och får en ungdomlig lyster. Det underbara med denna metod är att i takt med att ansiktet föryngras så infinner sig en känsla av lugn och du kommer att känna dig mer energetisk, vackrare och vitalare.

Detta är vad man åstakommer med denna medtod:

"En helt naturlig ansiktslyftining som reducerar och tar bort rynkor, påsar och mörka ringar under ögonen. Utan att du riskerar att skada dig med gifter eller kirurgiska ingrepp!"

Med hjälp av Estetisk Akupunktur kan du låta din inre skönhet komma fram! För att få ett varaktigt resultat rekommenderar jag att du tar 10 behandlingar, åtföljt av en undrehållsbehandling var fjärde till var åttonde vecka.